Websites – E-nieuws
Internettechnieken mogen verrassende en ongekende mogelijkheden toevoegen aan de bestaande communicatie-instrumenten, de inhoud van de boodschap dient onveranderd met de meest grote zorg te worden samengesteld.
Internet als medium stelt bijzondere randvoorwaarden aan de presentatie van woord en beeld. Beknoptheid, actualiteit, interactiviteit en meertaligheid zijn daar enkele van. Daarnaast vormen logica en oriëntatie op de individuele gebruiker belangrijke aspecten.

In Saffier Public Relations vindt u een betrouwbare partner voor de opzet of opwaardering van een website binnen de kaders van de strategie of doelstellingen van uw bedrijf of organisatie. Samenwerking met - uw eigen - ICT-specialisten (w.o. systeemoperators en sitebouwers) stellen wij daarbij voorop. Dit om de (on)mogelijkheden van bepaalde wensen op communicatie-, hard- en softwaregebied in een zo vroeg mogelijk stadium in beeld te krijgen. Daarna volgen de uitwerking van de site-filosofie en het storyboard (=schets van inhoud in woord en beeld), basiselementen voor een succesvolle realisatie van uw website.